C hantal (lust_deceiver) wrote,
C hantal
lust_deceiver

disney landna 6 uur in een auto zitten waar de airco het niet goed in deed en een 5-jarig zusje die zo enthousiast was dat ze om de 5 minuten moest vragen "zijn we er al?" kwamen we aan. Ik voelde me weer een klein kind maar na twee uurtjes rondlopen in die hitte (35 graden) hadden we het toch wel gehad, terug naar de seqouia lodge met de bus en broodjes eten.

Omdat mijn moeder de reis had geboekt via de Veronica gids was het park voor Veronica leden vrijdagavond ook open, adventureland en discoveryland was helemaal voor ons alleen, eerst naar de pirates of the caribean waar ik werd ontvoerd door een paar piraten, waar van er één nederlands sprak en ik me wel vermaakte.Toen we bij de boomhut van robinson crusoë aankwamen, kwamen vetje en kapitein haak te voorschijn, ik werd gekielhaald en mocht toen weer vrolijk door naar Discoveryland.Onderweg naar Discovery land kwam ik Elise tegen.

In Discovery land ging ik 2 keer in de Spacemountain(de eerste keer issie het leukst) en kwam ik er duizelig uit. Toen was het tijd voor de grote afsluiter van de Veronica avond en was er groot vuurwerk voor ons geregeld.

de zaterdag was meer voor m'n zusje, we zagen shows en gingen in atracties waar zij in mocht en ze had het geweldig naar dr zin (mijn oma trouwens ook).eigenlijk waren we allemaal gesloopt, onze voeten deden pijn. het is echt geen pretje om door Disneyland te lopen met 40 graden. 's avonds was het park weer open maar nu voor iedereen en het was ook veel aangenamer, ik ging weer in de space mountain en daarna gingen we nog wat eten in disney village, de fransen hadden de brazilianen verslagen op het wk dus die werden helemaal gek.

't was erg leuk, maar veel te warm.
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 4 comments